Sunday, January 31, 2010

Avatare zodia Gemeni

Aceste avatare zodia Gemeni sunt pentru mess. Acest articol contine avatare cu zodii. Mai exact,avatare pentru zodia Gemeni acum. In curand, voi adauga avatare cu toate zodiile, astfel incant toata lumea sa fie multumita. Astfel, pe langa aceste avatarele cu zodia Gemeni o sa prezint avatare cu zodiile:varsator, pesti, balanta si altele.

Avatare zodia GemeniAvatare Gemeni

Avatare zodia Gemeni messAvatare zodiac Gemeni

Mai departe...


Avatare cu scorpioni

Iata cateva avatare cu scorpioni. Desi nu am apucat sa vad scorpioni live, am downloadat cateva avatare cool cu scorpioni. Am primit deasemenea cateva poze cu scorpioni de la parinti mei care au fost in Africa. Daca va plac si voua, personalizati messengerul cu aceste avatare cu scorpioni, valabile pe acest blog.

Avatare cu scorpioniAvatare scorpions

Avatare mess cu scorpioniAvatare scorpioni messenger




Mai departe...


Avatare zodia Scorpion

Iata avatare cu zodia Scorpion. Daca esti in zodia Scorpionului, ti-am pregatit cateva avatare. De altfel, multi folosesc avatare cu zodii pentru messenger. Fiecare isi personalizeaza messengerul dupa cum doreste. Eu azi m-am oprit la zodia Scorpion si v-am pregatit o serie de avatare cool pentru messenger. Desi eu sunt in zodia Taur, nu ma pot gandi doar la mine.

Avatare zodia ScorpionAvatare Scorpion

Avatare zodiac ScorpionAvatare messenger Scorpion
Daca v-au placut aceste avatare cu zodia Scorpion, mai reveniti.




Mai departe...


Friday, January 29, 2010

Avatare cu inimi Valentine's Day

O colectie de avatare cu inimi Valentine's Day pentru tine. Daca si tu folosesti, downloadeaza aceste avatare de Valentine's Day. Pentru cu inimile simbolizeaza dragostea, e clar ca inimile simbolizeaza si Valentine's Day. Cel mai probabil ca si eu voi folosi aceste avatare cu inimi, pentru ca e ziua indragostitilor.

avatare inimi valentine's dayavatare valentine's day

avatare romantice valentine's dayinimi valentine's day


Sper sa folositi cu placere aceste avatare cu inimi.





Mai departe...


Monday, January 25, 2010

Imagini desktop cu Hannah Montana

Voi folositi imagini desktop cu Hannah Montana?Eu nu am multe wallpapers cu Hannah Montana. Insa cateva imagini am luat pentru verisoara mea, care o iubeste pe Hannah Montana. Probabil si datorita faptului ca am o varsta, nu prea folosesc imagini cu Hannah Montana pentru desktop.

Imagini desktop cu Hannah Montanawallpapere desktop cu Hannah Montana

poze desktop cu Hannah MontanaImagini cu Hannah Montana




Mai departe...


Saturday, January 23, 2010

Imagini Lady Gaga pentru desktop - Wallpapers Lady Gaga

Am o serie de imagini cu Lady Gaga pentru desktop. Deoarece, personal, imi place Lady Gaga, mi-am download wallpapers pentru desktop. Bineinteles, foarte multa lume foloseste Wallpapers cu Lady Gaga, deoarece multa lume o indrageste. Printre fanii ei, ma numar si eu bineinteles.

imagini Lady Gaga desktopwallpapers Lady Gaga desktop

Si mai multe wallpapers cu Lady Gaga

Lady Gaga imaginiLady Gaga wallpapers

wallpapers sexy Lady Gagaimagini sexy Lady Gaga

Pentru a vedea aceste imagini cu Lady Gaga in format mare, faceti click pe ele.




Mai departe...


Friday, January 22, 2010

Wallpapers furtuni fulgere pentru desktop

Foloseste aceste wallpers furtuni fulgere pentru desktop minunate. Tin sa mentionez ca am folosit aceste wallpapers cu fulgere si eu. Daca vrei sa-ti personalizezi desktop-ul cu aceste wallpapers, va zic ca o sa arate foarte bine. Deci, daca te-ai plictisit de aspectul desktop-ului tau, personalizeaza-l cu aceste wallpapers cu furtuni.

Wallpapers furtuni pentru desktopWallpapers fulgere pentru desktop

Wallpapers furtuniWallpapers fulgere





Mai departe...


Avatare, imagini cu nori pufosi

Va ofer multe avatare, imagini cu nori pufosi. Pe mine, aceste imagini cu nori pufosi pentru desktop, ma relaxeaza. Totodata folosesc avatare cu nori pentru messenger. Pentru ca, dupa cum spuneam, ma relaxeaza aceste imagini. Pentru a vizualiza in format mare aceste imagini cu nori pentru desktop, click pe poza.

imagini cu nori pufosiAvatare nori pufosi

imagini cu nori pufosi desktopnori pufosi






Mai departe...


Thursday, January 21, 2010

Avatare, imagini romantice cu plaje pentru desktop

Am uploadat avatare, imagini romantice cu plaje pentru desktop pentru voi. Poti folosi aceste avatare cu plaje romantice pentru messenger sau ca imagini pentru desktop. Chiar daca eu am folosit foarte multe poze cu plaje ca desktop theme, pot sa zica nu m-am plictisit de ele. Mi se par la fel de romantice si frumoase. Asa ca m-am gandit sa impartasesc cu tine aceste imagini frumoase cu plaje.

Avatare romantice plajeimagini plaje frumoase desktop

imagini romantice plaje desktopavatare plaje






Mai departe...


Saturday, January 16, 2010

Avatare nume Alex, Alexandra, Alexandru, Alexa

Downloadeaza avatare cu nume Alex, Alexandra, Alexandru, Alexa. Dupa ce am realizat si eu aceste avatare cu nume, l-am folosit pe cel cu Alexandra pentru ca asa ma numesc. Si m-am gandit ca ar fi oke sa uploadez aceste avatare pe blogul meu, poate ca mai sunt alte persoane care doresc sa le foloseasca. Mai jos, aveti aceste avatare cu nume Alexa, Alex etc.
Sper sa le folositi cu placere.

Avatare nume Alexandruavatare nume alexandra

avatare nume alexaavatare nume alex






Mai departe...


Wednesday, January 13, 2010

Avatare filmul Avatar

Desi titlul avatare din filmul Avatar suna putin ciudat, este o coincidenta. Vreau sa va prezinte avatare cu Avatar, de fapt o serie de avatare din film. Am vazut si eu Avatar, si desi nu l-am vazut 3D, m-a impresionat. Mi-au placut efectele, mi-a placut povestea, mi-au placut caracterele. Din aceasta cauza, sper ca si voua sa va placa aceste avatare din Avatar.

Avatare filmul Avatar Avatare  Avatar

Avatare movie Avatar Avatare filmul Avatar cool






Mai departe...


Avatare manga Ranma

Avatare manga Ranma pentru messenger. Sau poti folosi aceste avatare Ranma pentru forumuri.Actiunea Ranma se concentreaza in jurul lui Ranma Saotome, un baiat care a fost antrenat in arte martiale. O serie care imi place de asemenea mult. Mai jos, aveti o serie de avatare Ranma pentru messenger si altele.
.

avatare Ranmaavatare superbe Ranma

avatare messenger Ranmaavatare wallpapers Ranma





Mai departe...